Ciorba de pui

de Lorra in Ciorbe, 1 Mar 2013 | 4911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 l. apa
  • 500 gr. pulpe pui dezosate
  • 1 ou
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras
  • o mana de taitei
  • 1 legatura patrunjel
  • pasta de tomate
  • putin ulei
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Se pun la fiert 4 litri de apa, cand aceasta a inceput sa fiarba se adauga zarzavatul tocat marunt, putin ulei si sare dupa gust.

Cand au fiert, se adauga carnea de pui taiata dupa preferinta.

Se adauga taiteii si se lasa sa fiarba. Apoi se pune pasta de tomate, se bate oul si se toarna in ciorba mestecand continu, se adauga patrunjelul tocat marunt si daca este nevoie se mai pune sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec