Ciorba de pui

de mena29 in Ciorbe, 10 Ian 2011 | 17556 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa;
  • 2 morcovi;
  • 1 radacina patrunjel;
  • 1 telina mai mica;
  • 1 rosie;
  • 1 ardei rosu;
  • 1 piept de pui;
  • frunze de tarhon;
  • 2 galbenusuri de ou;
  • 200 g smantana;
  • sare;
  • 2 linguri otet de pe tarhon.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Curatam toate zarzavaturile,le spalam si le taiem marunt.Mai intai punem la fiert morcovul,ceapa si telina.Cind morcovul e fiert pe jumatate adaugam pieptul de pui spalat si taiat in bucati mai mici si ardeiul si rosia taiate cubulete,augam sare dupa gust si lasam sa fiarba.Cand sunt toate fierte adaugam cele doua linguri de otet si oprim focul.Intr-un castron batem bine galbenusurile cu smantana si amestecam cu ciorba cand aceasta s-a mai racorit.Taiem marunt frunzele de tarhon si le punem in ciorba.Este o ciorba acra usoara si foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ied cu leustean