Ciorba de porc cu orez

de kamy in Ciorbe, 21 Dec 2010 | 20139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.carne de porc fara os
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 pumni orez
  • cimbru
  • sare,piper
  • o foaie de dafin
  • 2 cuburi concentrat de bors cu legume
  • 2 oua
  • 400 ml. lapte
  • 1 ling.otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu orez:

Carnea am taiat-o bucati mai mari,am calit-o in 3-4 lg.ulei dupa care am adaugat ceapa taiata marunt,morcovii si telina rase.Le-am calit pana s-au inmuiat dupa care am adaugat apa fierbinte frunza de dafin,cimbru cat iei intre 2 degete si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand e fiarta carnea se adauga orezul spalat bine,sare,piper si mai lasam sa fiarba 10 min dupa care adaugam borsul dupa gust si cele 2 abusuri batute putin.Lasam sa dea in 2-3 clocote si oprim focul.

Galbenusurilr le frecam bine cu 1 ling.de otet,adaugam 400 ml lapte,putin cimbru si dregem ciorba.

Cine doreste poate sa-si puna in farfurie smantana.

Pofta buna!!!

Ciorba am facut-o intr-o oala de 4 l.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (53)

kamy 1

30.12.2010, 00:18

susu..daca nu are frunze...

mena29 1

01.01.2011, 11:51

La multi ani,Iubita!!!!!!!!

kamy 1

07.01.2011, 10:20

mena... multumesc la fel...cu intarziere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare