Ciorba de cocos

de JulyCris in Ciorbe, 8 Mar 2014 | 4264 vizualizari

 

Ador ciorbitele facute din pasari de tara. Asa ca,avand ceva provizii in congelator,m-am pus pe treaba. Un singur inconvenient am...asa greu fierb orataniile din curte.Mai ales daca sunt aproape de pensie. :))

 

INGREDIENTE

  • Un cocos,facut jumate(aripi,spate,gat,etc. Mai bine zis "bucatile pt ciorba")
  • 2 morcovi
  • 3 cepe
  • un ardei
  • alte radacinoase(radacina de patrunjel,pastarnac,optional)
  • 2-3 linguri suc concentrat de rosii facut in casa sau rosii in bulion
  • sare
  • o mana fidea
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos:

Carnea se spala si se pune in oala cu apa la fiert. Spumuim bine,punem capacul si lasam sa fiarba la foc mediu. Adaugam apa dupa ce scade. Cand carnea da semne ca incepe sa fiarba(eu am fiert la carnita asta 3 ore jumatate cu totul),adaugam legumele spalate si tocate marunt.Lasam in continuare la fiert,iar spre safrsit adaugam sare sau delikat dupa gust si rosiile. Cand e gata,adaugam fideaua si mai lasam 5 minute. Dam la o parte si punem patrunjelul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.03.2014, 22:14

Ce ciorbita gustoasa

elucubratiiculinare 1

08.03.2014, 22:37

niciodata nu refuz ciorbita

MotanLaOale 1

09.03.2014, 00:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zeama de cocos in stil Basarabean