Ciorba de porc acrita cu moare

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 30 Ian 2014 | 4367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr coaste si pulpa de porc
  • 100 ml suc de rosii/bulion
  • 2-3 cartofi taiati cubulete
  • un ardei gras verde
  • un ardei gras rosu
  • o bucata de telina
  • o bucata de praz
  • un pastarnac
  • un morcov
  • un dovlecel
  • 2-3 cepe albe
  • patrunjel
  • leustean
  • sare dupa gust
  • 1 l de moare (zeama de varza murata)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc acrita cu moare:

Spalam carnea in apa rece, pana ce apa ramane curata si o punem la fiert, adunand cu o paleta spuma formata. Intre timp spalam si curatam legumele. Le tocam marunt si le punem sa fiarba la un loc cu carnea. Adaugam si cartofii taiati cubulete si lasam ciorba pe foc cam 20 de minute, pana ce acestia din urma au fiert suficient de bine. Adaugam moarea si sucul de rosii/bulionul, saram dupa gust  si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna, cat sa dea in clocot. Presaram patrunjelul si leusteanul tocate marunt dupa ce am luat ciorba de pe foc. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc acrita cu moare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Ubulika 1

30.01.2014, 20:39

Rocsi 1

30.01.2014, 20:45

Ti-l trimi pe prietenul meu ca de mult zice ca ar manca o ciorba de porc

Dya Daniela Andrei 1

30.01.2014, 21:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba dupa taierea porcului