Ciorba de porc

de jolygina in Ciorbe, 21 Aug 2012 | 4304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o felie de telina
  • carne de porc (eu am pus niste oase nu stiu exact cum se numeste partea aceea de la porc)
  • 500 ml zeama de varza acra
  • o lingura de bulion
  • sare
  • piper
  • leustean
  • 2 colacei de fidea
  • un ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Punem carnea la fiert in apa, iar dupa ce a inceput sa clocoteasca luam spuma in cazul in care se face.

Curatam legumele, le tocam cubulete si le punem la fiert peste carne. Adaugam sarea sau delicat si le lasam si pe ele sa fiarba. Dupa 30 de minute adaugam si zeama de varza si o mai lasam sa fiarba in continuare adaugand si lingura de bulion, fideaua, piperul. Dupa ce a fiert fideaua adaugam in ciorba si oul batut, iar la sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt 

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

jolygina 1

22.08.2012, 20:08

multumesc ruxi

mamaieelena 1

06.09.2012, 09:28

f buna

jolygina 1

06.09.2012, 12:31

msk mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc