Ciorbă de pește

de gatitdemine in Ciorbe, 3 Mar 2011 | 6930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Peşte de trei feluri;Doradă Regală,Chefal şi Biban de mare
  • Morcovi,
  • pătrunjel,
  • ţelină
  • Ardei,
  • ceapă ,
  • cartofi
  • Orez
  • Frunze de leuştean
  • Bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pește:

1.Se căleşte o ceapă tăiată mărunt la scurt timp se adaugă morcovii feliaţi rondele subţiri după care se adaugă apa fierbinte,leuşteanul şi bulionul(am folosit suc proaspăt stors din 6 roşii )

2.Pătrunjelul,ţelina şi ardeii se pun la fiert întregi iar după fierbere se înlătură

3.După ce morcovii sunt aproape fierţi se adaugă orezul şi cartofii tăiaţi cubuleţe.

4.Peştele spălat şi curăţat tăiat în două sau trei se pune la fiert numai când legumele sunt fierte şi la foc foarte mic fără să amestecăm .

5.După aproximativ 15 minute este fiert şi peştele deci este cazul să-l scoatem cu grijă să nu se rupă .

Rezultatul este o ciorbă excelentă care nu mai are nevoie decât de puţină lămâie şi eventual mujdei pentru peşte.În acest fel am servit ciorbă unor invitaţi foarte dragi mie, aceştia apreciind-o foarte tare .  Spor la treabă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pește" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Lau 1

04.03.2011, 10:17

delicios

divainbucatarie 1

04.03.2011, 11:53

mamaieelena 1

05.03.2011, 19:35

ma primesti si pe mine la o ciorba de peste ca arata f bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de caras