Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei copt

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 29 Mar 2021 | 4719 vizualizari

 

  Cate perisoare   prepari din 300 gr piept de pui ? Pai cam 29 :D Daca le reformatezi ies si 30. Mereu mi-am dorit sa prepar eu perisoare minuscule cum am vazut la o nunta in Salaj .Uite ca acum am reusit .
Recent  imaginatia mi-a fost pusa la incercare ,pentru a prepara o ciorbita de perisoare care sa fie  gustoasa dar si sa se incadreze in regulile mea de dieta M.B.
Uite a se poate si inca chiar foarte bine !!!
 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 ceapa mica
  • 1 tija apio
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri cu varf pasta dea ardei copt -facut in casa
  • 1 lingura leustean uscat maruntit
  • patrunjel verde tocat
  • codite de ceapa verde tocate
  • 1 morcov mare + 1 patrunjel radacina fiert in supa de pui
  • 1 l supa clara de pui cu legume
  • 2 linguri otet mere
  • smantana -optional
  • orez -optional
  • Pt . perisoare
  • .......................
  • 300 gr piept pui
  • 1 lingura cu varf de ceapa tocat
  • 1 lingura cu varf apio -tija telina verde
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 bucatica mica de ardei iute uscat
  • piper negru macinat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei copt :

 

  •   Curatati si spalati legumele .
  • Tocati marunt ceapa si maruntiti apio si ardeiul gras .
  • Sotati usor legumele pregatite .
  • Adugati deasupra pasta de ardei copt . Amestecati . Sarati .
  • Se toarna peste legumele sotate zeama clara de pui si inca un l apa .
  • Fierbeti la foc domol cam 10-150minute .
  • Intre timp pregatiti perisoarele ,
  • Ingredientele date pentru perisoare se blendeaza cateva secumde pana se omogenizeaza si formeaza o pasta . 
  • Cu mainile umezite se prepara mici perisoare .
  • Din 300 gr compozitie cu piept de pui am obtinut 30 prerisoare .
  • Se reduce intensitatea fierberii[ sa nu se zdrobeasca perisoarele ] si se introduc perisoarele la fiert .
  • Au nevoie maximum   10 minute de fierbere .
  • Adugati si morcovul fiert si telina  fierte ,taiate  cubulete+ leusteanul maruntit .
  • Dregeti ciorba cu otet de mere .
  • Gustati ciorba si sarati /acriti/ piparati daca este necesar .
  • La servire adugati patrunjel verde tocat si ceapa verde taiata , pentru prospetime .

  Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare din piept de pui -cu ardei copt " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

mihaelar63 1

02.04.2021, 00:46

Daniela . Multumesc

mihaelar63 1

02.04.2021, 00:47

Claudia

Anett 1

07.04.2022, 10:02

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume