Ciorba de perisoare

de ianculubita in Supe/Ciorbe, 29 Mai 2011 | 10384 vizualizari

 

Este prima data cand spun modul meu de preparare a acestei ciorbe,dar cand l-am auzit pe Horia Varlan ca este de acord(intr-o emisiune la cireasa de pe tort),am prins curaj

 

INGREDIENTE

  • 500g costita de porc
  • 500g carne tocata
  • 1ceapa
  • 1morcov
  • 1ardei gras
  • 1ardei iute
  • 1telina mica
  • verdeata(patrunjel si telina)
  • 1l bors
  • 1cutie de rosii in bulion
  • sare,piper
  • 2linguri orez
  • 1ou
  • 2cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Costita,portionata,spalata,o pun la oparit in apa cu putina sare,pentru 5-10min;rastorn,spal carnea si oala apoi o pun din nou la fiert in apa rece;

cand incepe sa fiarba adaug zarzavatul taiat marunt(eu radacinoasele le dau pe razatoare);

dupa ce carnea este aproape fiarta adaug rosiile mixate si cartofii taiati in sferturi;

intre timp,pregatesc perisoarele: carnea o amestec cu o ceapa mica tocata foarte marunt,sare,piper,putin cimbru,2linguri de patrunjel tocat,oul,orezul,amestec bine cu mana si las compozitia deoparte;

in oala adaug borsul fiert separat iar cand incepe sa clocoteasca pun perisoarele si verdeata ;

potrivesc de gust si pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume