Ciorba de perisoare

de vickyduta in Ciorbe, 20 Noi 2010 | 6135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5L bors
  • 3 morcovi
  • 3 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • carne tocata
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

 Am amestecat carnea tocata cu 2 feli de paine inmuiata in apa,1 ou, 1 legatura patrunjel, 1 cana orez, piper, delikat si pregatim perisoarele din acest amestec,
Cartofi i-am taiat bucatele, ceapa am tocat-o marunt si morcovii i-am dat pe razatoarea mare, Punem zarzavatul la calit in 2-3 linguri de ulei,
Punem si o cana cu apa si putin delikat, cartofi si lasam sa fiarba,
In timp ce zarzavatul meu fierbe, eu am pregatit perisoarele,
Cand zarzavatul s-a calit si a dat intr-un clocot se pun perisoarele,una cate una,
Dupa ce au fiert perisoarele se adauga borsul, mai lasam putin sa fiarba, se adauga si patrunjelul si se stinge focul.
Am servit cu ardei iuti murati.
Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

20.11.2010, 16:46

o sa-i iese de te-a durea capul)))

vickyduta 1

20.11.2010, 16:55

Eeeee. sunt topita dupa ea, vorbeste foarte mult dar prea putin pe intelesul meu

oana_pisicutza16 1

15.04.2012, 23:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste manastiresc