Ciorba de perisoare

de Lily_Musat in Ciorbe, 25 Iun 2009 | 17668 vizualizari

 

Daca e acrisoara este foarte buna!

 

INGREDIENTE

Pentru zeama:
  • 5 cepe verzi
  • 1/2 pastarnac
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • patrunjel
  • sare
  • 1 cana de bors
  • 200 ml suc de rosii
Pentru 15 perisoare:
  • 200 g carne tocata
  • 3 linguri orez
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper
  • leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de perisoare:

Taiem legumele si le fierbem in oala pe foc pana se fierb bine.

Formam perisoarele din ingredientele pentru perisoare.Punem perisoarele in zeama. Adaugam sucul de rosii si sarea.

Adaugam borsul si lasam sa fiarba putin, cca 10 minute.

Adaugam verdeata la sfarsit.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofi