Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei

de epurasha2bb in Ciorbe, 29 Mar 2011 | 7862 vizualizari

 

Delicioasa, aromata si merge si de post!

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi de patrunjel verde
  • 2 ardei mari rosii capia
  • 1 ceapa alba si 2 cepe rosii
  • 1 radacina de pastarnac
  • 1 bucata de radacina de telina
  • 1 morcov
  • faina
  • sare
  • 1 lingura de boia de ardei dulce
  • 2 linguri de iaurt de post/lapte de soia
  • 1 varf cutit de nucsoara praf
  • 1 lingurita boabe de porumb dulce din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei:

Se pun la fiert intr-o oala de apa cu sare legumele intregi si curatate: morcovul, radacina de telina si de pastarnac.Cand s-au fiert bine, se scot si se paseaza.Patrunjeleul spalat bine se toaca foarte marunt.Se adauga si el si legumele pasate in zeama in care au fiert legumele.Se lasa acoperit la foc mic si intre timp se prepara galustele din ardei.

Se toaca marunt cepele rosii si ardeii capia si se calesc in putin ulei si un praf de sare.Se scot si se paseaza bine ca o crema, se adauga o lingurita de boia de ardei dulce si se adauga apoi faina intr-un bol.Se amesteca cu o lingura pana devine consistent ca o plastilina.Se fac mici gogoloaie care se pun in oala pe foc.Se lasa doar cateva minute,maxim 10.

Se face un amestec in blender din boabele de porumb cu iaurtul(de post) si putina faina.Se adauga un varf de cutit de nucsoara si se dezleaga in ciorbita.Se mai pune deasupra si putin tarhon uscat la servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de patrunjel cu perisoare din ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 60 %
999.99 lei
399.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (32)

epurasha2bb 1

28.10.2013, 19:40

multumesc,mie mi-a placut foarte mult, o recomand cu drag!

Ancutsa 1

27.09.2018, 16:27

Super!

Rahela Velicu 1

07.06.2021, 22:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]