Ciorba de miel reteta bihoreana

de Sidy in Oaie, 9 Apr 2012 | 8061 vizualizari

 

O alta varianta a ciorbei de miel.... Ciorba de miel reteta

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de miel
  • 2 morcovi
  • 2 patrunjel
  • 1 gulioara
  • 1 ceapa
  • macris
  • tarhon
  • leustean
  • 1 ou
  • smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel reteta bihoreana:

Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cand fierbe se ia spuma formata...

Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.

Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se potriveste gustul de sare si piper.

Cind carnea si zarzavatul sunt aproape fierte se adauga macrisul, tarhonul si leusteanul.

Galbenusul se amesteca cu 200 ml smantana si un polonic ciorba fierbinte.

Se stinge focul sub ciorba si se rastoarna amestecul de galbenus cu smantana.

Daca e cazul se mai acreste cu zeama de la o lamaie .

Pofta mare !

TIPS-URI

1

Se serveste cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel reteta bihoreana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (13)

Maria68 1

09.04.2012, 16:03

as servi si eu o portie

MotanLaOale 1

09.04.2012, 17:45

bun bun

Sim0na 1

09.04.2012, 21:09

Arata tare fain... am trecut reteta la favorite.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel