Ciorba de loboda

de brie in Ciorbe, 13 Dec 2009 | 5334 vizualizari

 

am gasit acum vreo 3 saptamani loboda la piata si a facut o ciorba eu zic ca buna

 

INGREDIENTE

  • 8 legaturi loboda
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 gogosar
  • 4 linguri de orez
  • bors de corcoduse verzi
  • optional 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri ulei
  • sare,apa
  • 1 legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de loboda:

Am spalat toate legumele, am tocat marunt morcovul,pastranacul si le-am pus la fiert  in apa calda ,am adaugat sarea si uleiul si dupa 10 minute ceapa tocata marunt si gogosarul, am lasat sa fiarba la foc mediu inca 10 minute si am adaugat orezul spalat.

 Iar cand legumele au fost suficient fierte am pus borsul de corcoduse.

intre timp se taie fasii loboda si se toaca marunt 1/2 legatura de leustean, se amesteca sei adaugam la ciorba, lasam 5 minute sa clocoteasca si oprim focul.

Dupa 5 minute am adugat si cealalta jumatate de legatura de leustean tocata marunt.

Se poate servi cu smantana, sau am intalnit si cazuri in care se face o omleta ca si in cazul ciorbei de salata si se aduga in ciorba la final.

Pofta buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de loboda" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

brie 1

13.12.2009, 22:18

am avut noroc ca am gasit la piata, cum am vazut m-am repezit la tanti si am cumparat tot ce mai avea , super racoritoare ,merci Teo

liana_geicu 1

15.12.2009, 18:46

Ce as manca si eu o portie! Imi place la nebunie!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:10

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla rosie, arome bogate și culoare intr-un preparat traditional romanesc