Ciorba de fasole servita in paine

de mimmi in Ciorbe, 4 Aug 2011 | 5504 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe tarcata
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • leustean,
  • telina frunze
  • 250 ml bulion
  • sare,piper,
  • boia
  • menta
  • 1 kg costita afumata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole servita in paine:

Fasolea se alege,se spala si se lasa peste noapte in apa rece la inmuiat. Taiem costita bucati,morcovul il taiem bastonase,ceapa marunt si le punem impreuna la fiert.
Fasolea o lasam sa dea cateva clocote intr-o oala separata in care adaugam cateva fire de menta sau menta uscata(ajuta sa nu ne balonam)dupa care se arunca apa iar fasolea se transfera in cealalta oala alaturi de costita si legume.
Se adauga bulionul,sare,piper,boia dupa gust iar spre sfarsit cand totul e fiert adaugam frunze de telina si leustean si mai dam cateva clocote. O lasam putin sa se raceasca dupa care o servim in chifle scobite de miez.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole servita in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

alinutzika 1

05.08.2011, 23:29

ei...uite ca m-ai facut sa inghit in sec la propriu!!!!...

Ubulika 1

05.08.2011, 23:42

ce as manca o supaaa cu ceapa rosie

mamaieelena 1

09.08.2011, 23:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba noua de fasole cu codita de purcel