Ciorba de fasole servita in paine

de mimmi in Ciorbe, 4 Aug 2011 | 6107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole boabe tarcata
  • 3 morcovi
  • 2 cepe
  • leustean,
  • telina frunze
  • 250 ml bulion
  • sare,piper,
  • boia
  • menta
  • 1 kg costita afumata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole servita in paine:

Fasolea se alege,se spala si se lasa peste noapte in apa rece la inmuiat. Taiem costita bucati,morcovul il taiem bastonase,ceapa marunt si le punem impreuna la fiert.
Fasolea o lasam sa dea cateva clocote intr-o oala separata in care adaugam cateva fire de menta sau menta uscata(ajuta sa nu ne balonam)dupa care se arunca apa iar fasolea se transfera in cealalta oala alaturi de costita si legume.
Se adauga bulionul,sare,piper,boia dupa gust iar spre sfarsit cand totul e fiert adaugam frunze de telina si leustean si mai dam cateva clocote. O lasam putin sa se raceasca dupa care o servim in chifle scobite de miez.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole servita in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (24)

alinutzika 1

05.08.2011, 23:29

ei...uite ca m-ai facut sa inghit in sec la propriu!!!!...

Ubulika 1

05.08.2011, 23:42

ce as manca o supaaa cu ceapa rosie

mamaieelena 1

09.08.2011, 23:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]