Curatam ceapa si morcovul. Ceapa o taiem fin, iar morcovul il dam pe razatoarea mare. Taiem varfurile aripilor, le spalam bine si le scurgem. In uleiul incins punem mai intai morcovul, il lasam putin sa se inmoaie, apoi adaugam ceapa. Dupa cateva minute, adaugam aripile de pui. Amestecam ocazional pana carnea se albeste pe ambele parti. Stingem cu apa calda, cat sa acopere si sa depaseasca cu 2-3 degete. Acoperim vasul si lasam sa dea 2-3 clocote, apoi punem fasolea pastai si lasam sa fiarba 15 minute.
Intre timp spalam ciupercile si le taiem felii. Intr-o craticioara cu putina apa le punem sa dea 2 clocote, apoi scurgem apa si le transferam in oala cu ciorba. Adaugam sare, piper dupa gust si putina apa calda daca este nevoie. Lasam sa mai fiarba aproximativ 10 minute. Intr-un castronel punem iaurtul , mararul si galbenusurile si le amestecam. Turnam cate putina zeama fierbinte, batand bine cu furculita. Cand amestecul este omogen si subtiat, il turnam peste ciorba, punem capacul si dam ciorba jos de pe foc.