Ciorba de fasole pastai

de mena29 in Ciorbe, 6 Sep 2015 | 5724 vizualizari

 

O ciorba care se face foarte rapid si poate fi servita foarte bine si in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 350-400g fasole pastai
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu
  • 1-2 rosii
  • sare si piper
  • 1 cana suc de rosii
  • frunze de patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole pastai:

Speli si cureti morcovii, radacina de patrunjel, telina si ceapa, le pui la fiert in apa rece. Cand incep sa fiarba, adaugi fasolea spalata si ea, curatata si rupta in bucati mai mici. Dupa 10-15 minute, adaugi ardeiul si rosiile, spalate si ele si taiate marunt.

Inainte da a fi fierte complet,asezonezi cu sare si piper si adaugi bulionul. Mai lasi sa dea cateva clocote si opresti focul. Deasupra presari frunzele de patrunjel, spalate si tocate.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana