Ciorba de fasole cu ciolan afumat

de Micutza Luana in Ciorbe, 8 Iun 2014 | 4305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat
  • un castronel de fasole
  • 4 litri de apa
  • 2 morcovi
  • o ceapa
  • un ardei rosi si verde
  • o jumatate de telina
  • jumatate de pastranc
  • 3 lg bulion
  • sare
  • piper
  • vegeta granule
  • cimbru
  • tarhon
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu ciolan afumat:

Fasolea am lasat-o peste noapte in apa rece.

A doua zi se da intr-un fiert si se arunca prima apa .

Ciolanul il taiem bucati mici si il dam intr-un fiert .

Se pune apa la fiert.

Legumele se curata se toaca marunt si se pun la calit .

Peste legume adaugam bulionul si punem la fiert impreuna cu fasolea si ciolanul .

La jumatatea fierberi adaugam o crenguta de cimbru .

Potrivim cu sare piper si muult tarhon (pentru cine ii place )

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]