Ciorba de fasole boabe

de T I M E A in Ciorbe, 18 Mar 2012 | 4123 vizualizari

 

Din copilarie am considerat-o cea mai buna ciorba!

 

INGREDIENTE

  •  un bol fasole boabe
  • 400 gr kaizer afumat
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa 
  • un ardei
  • sare, piper
  • tarhon
  • 2 linguri otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe:

 

Spalam boabele de fasole si le lasam in apa de seara pana dimineata.

A doua zi incepem prin a pune fasolea singura la fiert.

Separat intr-un vas de 4-5 l punem apa la fiert. Cand fierbe apa adaugam zarzavaturile taiate si kaizer-ul taiat bucati. Lasam la fiert la foc mic.

 

Fasolea aproape fiarta si stoarsa de apa in care a fiert o adaugam in vasul cu legume aproape fierte si lasam sa mai fiarba totul impreuna, la foc mic. Adaugam sare si piper dupa gust.

Cand avem totul fiert adugam tarhonul taiat si cele doua linguri de otet si oprim focul.

Servim cu ceapa rosie!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]