Ciorba de dovlecei

de Oana in Ciorbe, 28 Mar 2017 | 24403 vizualizari

 

Un pranz rapid, o ciorba buna cu multe legume si dovlecei, potrivita si in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 pastarnac
  • 50 gr telina de telina
  • 2 dovlecei – 500 gr
  • 60 gr de fidea
  • 300 ml bors
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • 2 linguri ulei
  • 2 litri apa fierbinte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

  • Pune uleiul intr-o craticioara, adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete si ardeiul kapia cubulete

  • Lasa-le sa se inmoaie putin, adauga pastarnacul si telina taiate cubulete si pune 2 l apa fierbinte. Pune sare dupa gust

  • Lasa sa fiarba 10 minute, apoi adauga dovleceii taiati cuburi.

  • Dupa 10 minute pune sucul de rosii, borsul si fideaua si lasa inca 5-10 minute

  • Opreste focul si presara patrunjel verde tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

ieri la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste