Ciorba de dovlecei

de Oana in Ciorbe, 28 Mar 2017 | 24618 vizualizari

 

Un pranz rapid, o ciorba buna cu multe legume si dovlecei, potrivita si in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia
  • 1 pastarnac
  • 50 gr telina de telina
  • 2 dovlecei – 500 gr
  • 60 gr de fidea
  • 300 ml bors
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • 2 linguri ulei
  • 2 litri apa fierbinte
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de dovlecei:

  • Pune uleiul intr-o craticioara, adauga ceapa tocata marunt, morcovul tocat cubulete si ardeiul kapia cubulete

  • Lasa-le sa se inmoaie putin, adauga pastarnacul si telina taiate cubulete si pune 2 l apa fierbinte. Pune sare dupa gust

  • Lasa sa fiarba 10 minute, apoi adauga dovleceii taiati cuburi.

  • Dupa 10 minute pune sucul de rosii, borsul si fideaua si lasa inca 5-10 minute

  • Opreste focul si presara patrunjel verde tocat marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei