Ciorba de cartofi cu tarhon

de Mitinita in Ciorbe, 26 Sep 2015 | 5839 vizualizari

 

O ciorba foarte populara pe la noi! Pentru ea, punem in fiecare primavara, tarhon la otet.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3 linguri legume pentru ciorba Kotanyi (sau morcovi, telina si pastarnac)
  • 2 cartofi
  • 5 linguri de smantana
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingurita mustar
  • tarhon la otet
  • sare
  • piper
  • 1 litru de supa de pui sau legume sau 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu tarhon:

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se taie in cuburi.
Se caleste cu ulei si putina apa ceapa. Se adauga legumele uscate.
Se adauga supa, apoi cartofii.
Mai fierbem 10 minute.
Se amesteca faina cu smantana, mustar si putina apa, pana se obtine o pasta. Se adauga supa, se amesteca, apoi se pune in oala.
Se lasa sa fiarba 5 minute la foc mic, se adauga sare, piper si tarhon. Se acreste cu otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

amaliatrusca 1

06.10.2015, 17:08

dar ce inseamna tarhon la otet? eu am tarhon uscat....

CameliaR 1

06.10.2015, 22:46

?

Sylvia 1

15.01.2016, 11:19

Asta e supa mea de suflet e reteta bunicii mele si sa stii ca pe blogul meu era cea mai cautata reteta in mod magic. Este divina supa asta si combinatia de tarhon cu cartofi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare