Ciorba de babic

de oO_ acnA _Oo in Ciorbe, 15 Ian 2013 | 11856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g babic
  • 200 g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei rosii
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 lingura de orez
  • zeama de varza
  • leustean si frunze de telina
  • (primavara adaugam si loboda )
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de babic:

Spalam, curatam si tocam legumele, apoi le punem la fiert ca la orice ciorba .

Cat timp fierb legumele tragem la tigaie babicul si kaizerul. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc mic inca 10 minute. Ulterior adaugam kaizerul si babicul.

Separat fierbem zeama de varza si o adaugam in ciorba, mai lasam pana da intr-un clocot, o reglam de sare si stingem focul apoi adaugam ouale batute si verdeata ....

Pofta Buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de babic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de zarzavat