Ciorba de ardei umpluti

de lilik in Ciorbe, 4 Ian 2011 | 6628 vizualizari

 

In sfarsit am gasit si eu cativa ardei mai micuti sa fac umpluti...

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei grasi micuti(in cazul meu medii)
  • 550 gr carne tocata
  • 1 pahar cu orez
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri de faina
  • suc de rosii(pt stins rantasul)
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ardei umpluti:

tocam morcovii,ceapa si rosiile si le punem la fiert in oala unde facem ciorba.

taiem capacul la ardei,ii curatam de seminte,ii spalam si ii oparim putin cat sa se inmoaie.

facem o compozitie din carne tocata,orez,1 ou,sare,piper.

cu compozitia obtinuta umplem ardeii si deasupra punem putin ou batut pt a nu iesi carnea,iar cand ciorba clocoteste ii punem in oala si lasam sa fiarba.

facem un rantas subtire din 2 linguri de faina pe care cand incepe sa se rumeneasca stingem cu sucul de rosii si punem apa rece,iar cand da in fiert il punem in ciorba si mai lasam 15-20 de minute.

potrivim cu sare si piper,punem patrunjel verde si dupa ce stingem focul ii batem un ou.

servim cu smantana sau simpla.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

nadina73 1

06.01.2011, 00:04

buni de tot

marcela1979 1

06.01.2011, 11:55

foarte buna

lilik 1

13.01.2011, 12:04

Kamy merita incercata
Nadina,Carla

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de burta "a la Dana"