Choux a la creme

de ionela2682 in Prajituri, 7 Oct 2010 | 8555 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceasca ulei,
  • 2  1/2 ceasca apa,
  • 1  1/2 ceasca faina ,
  • sare  
  • 3-4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la creme:

se pune apa ,sarea si uleiul la fiert iar in momentul in care au inceput sa fiarba se stinge focul si se adauga faina toata o data.

se mixeaza bine de tot si se lasa la racit

Cand este racita complet se incepe adaugarea oualelor unul cate unul mixand bine dupa fiecare.

Se coc cam 20-30 min fara a deschide cuptorul.

Se decupeaza un capacel si se umplu cu frisca.dupa care decoram cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

07.10.2010, 20:00

foarte frumoase

Crista_Luca 1

09.10.2010, 09:26

am facut si eu asa ceva ..piutin diferit la compozitie , dar si a ta arata deliciossssssssss ai 5 f

raluxas 1

20.11.2010, 17:43

fara crema? doar cu frisca?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lamingtons( Tavalita)