Chiftelute umplute cu masline verzi

de aziz in Vita, 22 Ian 2011 | 5905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de vita
  • 2 oua
  • 4 felii de piine
  • usturoi pisat
  • un cartof dat pe razatoarea mica
  • sare piper
  • supa instant jumatate de lingura
  • masline fara simburi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute umplute cu masline verzi:

amestecam toate ingredientele si formam bilute din amestec iar in mijloc inchidem cite o maslinuta.asezam in tava chiftelutele si dam la cuptorul preincalzit 200 grade cam 25-30 minute.sau in functie de cit de rumene le doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute umplute cu masline verzi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Limba de vita cu masline- la Crockpot