Chiftelute patratoase

de cismaru_nicoleta in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2011 | 4988 vizualizari

 

Pai chiar asa...cine spune va pot fi doar rotunde????

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne vita+porc tocata
  • 2 oua
  • cateva frunze rozmarin proaspat
  • sare
  • piper
  • 1 catel mare de usturoi
  • 2 lg pesmet
  • 1 ceapa rosie mica
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute patratoase:

Nu am masina de tocat carne,ca s-a stricat de la a 2 utilizare...deh...mi-a trebuit pe curent...

Asa ca peste carne am adaugat prima data ouale,am omogenizat bine de tot

Apoi am pus ceapa si usturoiul date prin blender,condimentele,frunzele de rozmarin maruntite si am amestecat totul bine..

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt,unt si pesmet,am asezat compozitia,era bine sa fii avut o tavita mai mica si patrata,dar am asezat-o si asa,

am presarat putin de tot cu mana si deasupra "mega chiftelei" pesmet,sa se rumeneasca si sa le faca putin crocante,si am bagat in cuptor la 200 grade pana s-a rumenit bine..

Cand s-a racit putin am taiat patratele si am servit....de aspect si un gust buuun

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute patratoase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

15.09.2011, 20:28

apetisante

mihaelar63 1

24.11.2011, 14:50

Avangardista fata !!! Picasso in bucatarie
Ce mai spui ca economisesti timpalocat prajirii si pe deasupra sunt si mai sanatoase

Cris2711 1

23.12.2011, 19:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piftele