Cornuri cu branza si cascaval

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2017 | 2857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 2 lg unt
  • 2 lg smantana
  • 100 g brânză
  • 1/2 lgt sare
  • 1 plic drojdie uscată
  • 1 ou

Umplutura:

  • 200 g cascaval
  • 100 g brânză
  • 2 lg iaurt
  • 1 galbenus +1 lg lapte
  • Mix de seminte
Portii: 16
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu branza si cascaval:

Punem faina cernuta intr-un bol. Adăugăm sarea,drojdia si amestecam. 

Topim untul. 

Punem peste faina oul, smantana si branza rasa. Omogenizam totul si adaugam treptat laptele caldut. La sfarsit, adaugam untul topit si framantam un aluat elastic si nelipicios. 

Lasam aluatul sa crească până isi dublează volumul. 

Pt umplutura: radem cascavalul, brânza, adaugam iaurtul si omogenizam. 

Cand a crescut aluatul, il împărțim in doua parti egale. 

Luam o parte de aluat si il intindem sub forma de cerc. Tăiem 8 triunghiuri. Punem cate o lingura de umplutura la baza triunghiului si rulam. 

Procedam la fel si cu cealalta parte de aluat. 

Ungem cornurile cu ou, presaram seminte si le coacem la foc mediu, in cuptorul preincalzit, cca. 35 min.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branza