Tot am vazut pe aici,la voi chiftelute la cuptor..am zis sa fac si eu...adevarul este ca sunt mult ,mult mai bune...
Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.
curatam usturoiul,il spalam si il pisam.
painea o inmuiem in putina apa.
cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
carnea tocata o punem intr-un bol.
peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.
tocam si patrunjel verde si adaugam.
condimentam cu sare si piper.
la urma adugam si cele 2 oua.
amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.
luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.
formam chiftelute si le asezam in tava.
dam tava in cuptorul incins.
lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.
le mai lasam putin pana sunt gata.
le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.
*puteti si sa nu le intoarceti ,ca ele se fac bine oricum...