Rulada de hribi

de oana_d in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 9448 vizualizari

 

Se poate pregati cu orice fel de ciuperci aveti in casa si va place.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de hribi
  • 5-6 ouă
  • 3 cepe mari
  • o legătură de mărar
  • o legătură de pătrunjel
  • o legatura de asmatui
  • piper, sare.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de hribi:

Hribii se spala, se curata si se dau prin masina de tocat. Ceapa se curata, se spala se taie marunt si se caleste in ulei cu capacul pus.Se amesteca apoi ciupercile tocate cu ceapa calita, cu ouale intregi, cu verdeata tocata, sarea si piperul dupa gust. Trebuie să iasă un amestec moale, care să curgă ca un aluat gros, iar dacă amestecul nu e destul de moale, atunci adăugaţi puţină apă. O tavă de cozonac se unge bine cu ulei şi se tapetează cu hârtie de copt. Amestecul se toarnă în tavă şi se dă la cuptorul preîncălzit la foc potrivit 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de hribi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

La Ancuta 1

29.11.2010, 13:37

ce buna trebuie sa fie

oana_d 1

30.11.2010, 09:31

poftiti la masa este un apritiv suuuper bun

housy, pe la noi se gasesc si la piata, dar sunt 20 lei/kg. Cei pe care ii avem noi sunt culesi de taica'meu care la cei aproape 77 de ani merge aproape zilnic vara prin padure dupa ciuperci, pt ca ii place foarte mult sa le culeaga el cu mana lui. Din fericire le cunoaste, si nu ia decat ceea ce cunoaste foarte bine.

elena1988 1

08.02.2011, 10:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu bureti si mozzarella