Chiftelute din peste

de Julie in Peste, 16 Aug 2010 | 11172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g carne de peste
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura bulion
  • 1 ou
  • 2-3 linguri pesmet
  • patrunjel , marar,
  • sare, vegeta, piper, boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din peste:

Carnea de peste se trece prin masina de tocat.
Morcovul si cartoful se dau pe razatoare si se scurg bine de zeama.
Se pun intr-un bol si se adauga : usturoiul pisat, patrunjelul si mararul tocate marunt, bulionul, oul, sare, vegeta , piper,  o lingurita boia dulce( pentru culoare),si pesmetul.   Se amesteca bine.
Daca este nevoie se mai adauga pesmet.
Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei incins sau se coc in cuptor.

Se pot servi calde sau reci, alaturi de salata California.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]