Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 5726 vizualizari

 

sant grozave .......................sant cu ciuperci,favoritele mele

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci champinion
  • 400 g carne tocata pui
  • 150 g cascaval ras
  • 3oua
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • usturoi
  •  faina alba
  • 2 linguri de pesmet-optional
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval:

Se amesteca bine carnea tocata de pui cu ciupercile tocate si ele se pune sare ,piper ,usturoi pisat bine,ouale,patrunjel verde si cascavalul ras.

Se amesteca bine toate iar daca compozitia este prea moale se pun 2 linguri de pesmet ,asta daca doriti.

Se fac chiftelutele se dau prin faina alba (vor fi mai rumene prin faina) si se prajesc pe amble parti in ulei foarte bine incins .

Se servesc cu garnitura sau simple ca si aperitiv cu o salata

Daca folositi ciuperci din conserva  nu vor fi asa inchise la culoare,cele proapete isi schimba culoare mai ales daca sant tinute 2 -3 zile

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv covridog cu cascaval