Chiftelute de peste

de mihaelar63 in Ton, 17 Dec 2012 | 8514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva ton [ in saramura ]
  • 200 gr hering afumat
  • 200 gr cartofi fiert
  • 100 gr pesmet
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • 1 lingura mustar iute
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingurita busuioc si maghiran uscat
  • piper cu lamaie
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Tonul se scurge de apa ,legumele se curata , se spala si se toaca .

Amestecati toate ingredientele [mai putin malaiul si uleiul]cu ajutorul robotului

Daca va pare prea moale amestecul mai puneti putin pesmet .

Lasati compozitia 30 min.la odihna in frigider .

Formati bilute din amestec , le dati prin faina de malai si le prajiti in ulei incins

Scoateti cu grija chiftelutele pe hartie absorbanta .

Serviti alaturi de garnitura sau salata preferata .Noi am servit cu salata de sfecla.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Pestele afumat si tonul in saramura , contin suficienta sare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de peste