Chiftelute de peste

de violeta30 in Peste, 30 Ian 2019 | 5268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de cod sau merluciu
  • 2 linguri de pesmet
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 capatana de usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • 1 lingurita de bicarbonat
  • condimente pentru chiftele de la Galeo
  • piper
  • sare
  • pesmet pentru tavalit si ulei pentru prajit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de peste:

Pestele se fileteaza si se marunteste (se va avea grija sa nu aiba oase si nici urme de piele).

Se adauga ceapa taiata mai fin, morcovul razuit, pesmetul, oul, usturoiul pisat, bicarbonatul, verdeata si condimentele si se amesteca bine pana se omogenizeaza bine.

Se formeaza chiftelute potrivite, se dau prin pesmet si se prajesc in ulei.

Se scot pe servetele de hartie.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]