Chiftelute de dovlecel cu feta

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Iul 2011 | 3885 vizualizari

 

am preluat ideea de pe situl Ceva bun

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 4 cepe verzi
  • 2 oua
  • 2 linguri de marar tocat
  • 2 lingurite de menta
  • 4 linguri de pesmet
  • 6 linguri de faina
  • 100 gr branza feta
  • 100 gr branza telemea
  • sare
  • ulei pt prajit
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu feta:

Dovleceii se curata de coaja se se dau prin razatoarea cu ochiuri mari,se sareaza si se lasa cca 30 de min.Se scurg si apoi se amesteca cu ceapa verde tocata marunt inclusiv frunzele,ouale,menta,mararul,pesmet,faina,branza faramitata,piper si sare daca mai trebuie.Se amesteca bine pana se obtine un amestec omogen fara multa apa.Se incinge ulei intr-o tigaie ,se ia cu lingura din amestec si se pun in tigaie chiftelute aplatizand cu dosul lingurii.Se intorc chiftelutele pana se rumenesc.Se scot pe servetele absorbante pt a se scurge surplusul de ulei.Se servesc calde sau la temperatura camerei alaturi de salata tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu feta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze

de RODIMUR 8

ieri la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

ieri la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

ieri la 13:34

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

pe 13.05 la 09:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel si cus cus la cuptor