Chiftelute de dovlecei

de luminita20_2006 in Mancaruri de legume, 12 Aug 2011 | 4374 vizualizari

 

Aceste chiftelute de dovlecei sunt grozav de bune si se prepara foarte rapid, potrivite pentru zilele de vara cand vrem sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • - 200 gr telemea
  • -marar
  • -patrunjel
  • -2 catei de usturoi
  • -1 ou
  • -piper
  • -sare
  • -2 linguri pesmet
  • -faina
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei:

Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita , mararul si patrunjelul tocat marunt, usturoiul pisat, sare, piper oul batut si pesmetul si o lingura de faina.Se amesteca toate bine.

Formam din compozitia rezultata chiftelute le trecem prin faina si le prajim in ulei bine incins. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba surplusul de ulei.

Chiftelutele de dovlecei sunt bune atat calde, cat si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]