Chiftelute cu surprize

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 25 Feb 2010 | 4199 vizualizari

 

o alta ,, bucatareala din seria celor ,, ghicite ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg  carne  tocata porc+ vita
  • 1 ou
  • 1 felie paine uscata
  • sare
  • piper
  •  1 lingurita cimbrisor verde tocat
  • 4 catei usturoi
  • 100 gr  seminte susan
  • castravete murat
  • gogosar murat ,
  • masline verzi umplute
  • 50 gr branza feta
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu surprize:

  1. usturoiul se piseaza , painea se imoaie in apa si se stoarce .
  2. carnea tocata se amesteca bine cu paine imuiata , usturoi, ou, cimbrisor , sare si piper dupa gust .
  3. gogosarul, castravetele si branza feta se taie cuburi [ cam 2 cm].
  4. formati chiftelute , nu foarte mari, in mijlocul carora puneti ,,surpriza''adica gogosar, castravete, masline sau feta .
  5. jumatate din chiftelute le tavaliti prin susan si le rotunjiti apoi bine ca susanul sa intre bine in carne si sa nu cada usor la prajit .
  6. prajiti chiftelutele in ulei incins , le scoateti pe hartie absorbanta .

TIPS-URI

1

se pot servi cu sos marinat de rosii alaturi de garnitura favorita si muraturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu surprize" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Bunica 1

25.02.2010, 12:23

Totul bun si la locul lui pana la susan. Dar le pot face fara susan. Cata dreptate aveti fetelor cu mofturicii, dar au sa creasca ei si o sa manance din toate.Sperati fetelor, sperati ....!

Teo 1

25.02.2010, 23:22

imi face cu ochiul platoul ...cu surprize!

alinutzika 1

09.08.2011, 00:12

pot sa vad ce surpriza am nimerit eu?...

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chifteluţe de găină cu sos acrişor