Chiftelute cu sos de ciuperci

de ianculubita in Curcan, 20 Feb 2013 | 3726 vizualizari

 

Va recomand o mancare sanatoasa si gustoasa chiar daca la prima vedere nu e!!

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de curcan
  • 1ceapa mica
  • 3-4catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 2felii de paine inmuiate in lapte
  • 1ou
  • verdeata,cimbru
  • Sos:1lingura ulei de masline
  • 1cutie de rosii in bulion taiate
  • 1ceapa mica
  • 500g ciuperci
  • 1frunza de dafin
  • putin tarhon
  • putin rozmarin
  • putin piper cu lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos de ciuperci:

Intr-un castron amestecam carnea cu restul ingredientelor,omogenizam bine compozitia,apoi facem mici bilute pe care le punem pe tava cu hartie de copt si le dam la cuptor 30-40min;

in acest timp in vasul cu ulei calim putin ceapa tocata marunt,adaugam ciupercile feliate,rosiile si lasam sa fiarba incet;

adaugam apoi chiftelutele,dafinul,condimentam si dam la cuptor 20-30min pana scade sosul;

Se pot servi ca atare sau pe un pat de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan la cuptor