Chiftele la cuptor

de MotanLaOale in Porc, 27 Dec 2017 | 3747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 ceapa mare
  • 1 legatura marar
  • vegeta
  • piper
  • faina pentru format chiftelele
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

 Painea se inmoaie in apa si se stoarce bine, bine.

Ceapa se curata, se da pe razatoarea mica si se lasa la scurs pe o farfurie inclinata.

Mararul se toaca marunt.

Intr-un castron se amesteca ingredientele cu cele 2 oua.

Se pune vegeta si piper dupa gust.

Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.

Cu mainile infainate se formeaza chiftelele.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.  

Se introduc in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.  

La jumatatea timpului se intorc pe partea cealalta.

Cand sunt rumenite frumos, sunt gata.

Chiftelele sunt bune calde sau reci, simple cu mustar, sau cu garnitura si muraturi.  

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu chiftelute la cuptor