Chiftele din carne de porc

de Adinacarla in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2010 | 6664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g  Carne macinata de porc
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 felii de paine
  • marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc:

Am amestecat carnea macinata cu ceapa data pe razatoare, mararul tocat, usturoiul pisat, painea inmuiata in apa si apoi stoarsa, un ou si am potrivit gustul cu sare si piper.

Am servit alaturi de cartofi prajiti si rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv turte din malai cu diverse umpluturi, la grill