Chiftele de pui la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2014 | 3491 vizualizari

 

foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept de pui tocat
  • 3 fire de ceapa verde(partea verde)
  • 1 leg marar
  • 1 leg frunze patrunjel
  • 4 frunze de leurda
  • condiment de pui
  • 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui la cuptor:

Se spala frunzele de ceapa verde,leurda,marar si patrunjel si se toaca marunt.Se amesteca carnea tocata de pui cu verdeata tocata si cu 1/4 lgt bicarbonat de sodiu.Se adauga condimentul pentru pui dupa gust si se lasa sa se odihneasca 10 min.Se incalzeste cuptorul,se tapeteaza o tava cu hartie de copt.Se modeleaza chiftelele si se pun in tava pe hartia de copt.Se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.Cand sunt gata se scot si se lasa sa se raceasca.

    Se servesc calde sau reci.

TIPS-URI

1

Bicarbonatul de sodiu inlocuieste cu succes oul din compozitie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pungute de jambon cu spuma de branza