Tamagoyaki

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2011 | 7878 vizualizari

 

Banala omleta poate fi facuta in ceva mai atragator. Aceasta reteta japoneza e foarte usor de facut si de obicei face parte din bento, cutiuta cu diferite feluri de mancare.
Am dat cantitatile ptr o omleta,dar de obicei fac mai multe si pun numai cat sa fie pe fundul tigaii.
Se poate face si fara sosul de soia,daca doriti o culoare mai frumoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou mare
  • 1 lingura de apa rece
  • 1 lingurita de sos de soia (sa fie light sau regular)
  • 1/2 lingurita zahar
  • ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tamagoyaki:

 

Se bate oul cu apa rece,sosul de soia si zaharul.

Se pune putin ulei in tigaie si cand s-a infierbantat se adauga omleta.Eu am folosit o pensula de silicon, se pune ulei ca la clatite.

Prima data se poate pune toata,dupa ce aveti experienta le puteti face mai subtiri.

Omleta sa fie pe toata suprafata tigaii.

Cand e gata pe o parte si pe deasupra nu mai este ou proaspat se incepe rularea.

Se incepe intr-o parte a tigaii se se ruleaza pana la capat. Se si ruleaza ca si clatitele ,exceptia fiind ca se ruleaza in tigaie.

Se scoate deoparte si se lasa sa se raceasca.

Cand e rece se taie cu un cutit ascutit.

Daca o taiati cand e calda nu isi va pastra forma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tamagoyaki" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]