Chiftele de dovlecel si cartofi

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2013 | 16125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 1/2 legatura de marar
  • faina
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de dovlecel si cartofi:

Dovlecelul si cartofii ii curatam de coaja, ii spalam si ii dam pe razatoarea mare.Ii lasam 30 de minute pentru a lasa zeama si la sfarsit ii stoarcem bine.

Peste dovlecelul stors si cartofi se pune ceapa si mararul tocate marunt, sare si piper dupa gust.Apoi se adauga oul si mestecam bine compozitia, iar la sfarsit punem faina cat cuprinde, pentru ca compozitia sa se tina si sa nu se imprastie in tigaie.

Se ia compozitie cu lingura si se pune in tigaie in uleiul incins.

Lasam chiftelele sa se rumeneasca pe ambele parti.Le-am servit alaturi de piure de cartofi.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de dovlecel si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte englezesti cu umplutura picanta