Chiftele cu cartofi ın sos picant

de kukibella in Oaie, 12 Feb 2012 | 3571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg. carne tocata de miel
  • 1 cartof fiert
  • marar,patrunjel
  • condimente
  • 1 ceapa rasa
  • 2-3 catei usturoi
  • 2-3 ardei uscati iuti
  • 400 gr.roşii tocate
  • 8-10 cartofi
  • 1 morcov ras
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 pahar apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu cartofi ın sos picant:

se amesteca carnea cu verdeturile,cartoful,ceapa,usturoiul,condimentele şi oul.

se formeaza chiftele care se prajesc pe grill sau o tava de teflon(fara ulei)

cartofii se soteaza ıntr-o cratita,se adauga morcovul ras şi apa se lasa pe foc aprox.20 min, dupa care se adauga roşiile şi ardeiul, se mai lasa sa fiarba 10 min şi se pun chiftelele.

mai lasam sa fiarba aprox.15 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu cartofi ın sos picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă