Chiftele coapte

de adinaciosescu in Porc, 13 Aug 2011 | 4537 vizualizari

 

Chiftelele coapte sunt grozave la gust si mult mai usoare decat cele fripte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne tocata porc
  • 2-3 felii de paine
  • 1 ou
  • sare 
  • piper
  • vegeta
  • usturoi cam o capatana
  • facultativ verdeata tocata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele coapte:

Amesteci carnea  cu oul cu painea inmuiata in apa si stoarsa bine,condimentele,verdeata,apoi formezi chiftelele in forma dorita,le asezi in tava tapetata cu hartie de copt,dai la cuptor pana se rumenesc pe o parte,le intorci pe cealalta parte.

Sumt buuuuune buuuune. 

TIPS-URI

1

poti inlocui painea inmuiata cu pesmet

2

poti folosi si carne in amestec sau chiar pui,curcan

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele coapte" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parjoale