Chifltelute in sos

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 29 Noi 2012 | 3014 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt chiftele:

  • 500 g pasta de mici
  • 100 g orez fiert
  • 1 ou
  • usturoi
  • condimente

pt sos:

  • 2 cepe
  • 1 morocv mai marisor
  • 1 ardei gras
  • ulei pt calit
  • condimente
  • 400 g suc de rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifltelute in sos:

Pasta de mici se amesteca cu orezul, condimentele, oul si usturoiul.

Dupa ce compozita e omogena se fac bile cu mana umeda si se pun la prajit in ulei incins.

Dupa ce se rumenesc se scot pe un servetel..

Pentru sos curatam legumele, le taiem cubulete si le calim in putin ulei.

Punem sucul de rosii si o ceasca de apa ,dupa care lasam sa traga un clocot.

Punem chiftelutele  si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba aproximativ 15 minute.

Condimentam dupa gust .

Daca vi separe ca sosul e prea gros mai puteti adauga apa.

Se servesc simple sau cu diferite garnituri :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifltelute in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ovydiu 1

30.11.2012, 06:53

orez??? sincer nu stiam dar cred ca sunt bune

ovydiu 1

30.11.2012, 06:55

eu folosesc cartof dat pe razatoare

AnyCostescu 1

30.11.2012, 10:21

da ovidiu orez..e o retete de la o prietene din republica moldova...gustul e super te asigur eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cassoulet cu fasole, carnati si carne de pui