Festin la gratar

de lia maria in Mancaruri cu carne, 3 Sep 2010 | 5507 vizualizari

 

Ciupercile sunt prajite in buzunare, cartofii sunt si ei gata, un bol plin, a mai ramas carnea si micii… Aici este bucatar sef ; Teo, sotul meu si impreuna va invitam la masa.

 

INGREDIENTE

  •  1kg mici (la caserola gata formatati)
  • 1kg aripioare de pui (marinata)
  • 1kg ceafa de porc (marinata)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Festin la gratar:

Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit.  Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine, iar cand sunt gata prajite, le scoatem intr-un bol/oala si le tinem sub capac pana terminam cu toate de prajit. Intre timp prajim si cartofii.

Servim pe platou alaturi de ciuperci si cartofi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Festin la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ionix 1

08.09.2010, 10:04

festinul asta cred c-ajunge si de ziua ta
la multi ani!

lia maria 1

08.09.2010, 10:39

Multumesc ionix-ule asta s-a terminat dar pentru azi e pregatit altul

elena1988 1

13.03.2011, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc