Chifle umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2013 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml bere
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingura zahar
  • 1 plic drojdie uscata
  • umplutura
  • telemea
  • salam
  • bacon
  • 1 felie slanina
  • uns
  • 1 ou
  • mac
  • susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Cernem faina si amestecam cu sarea, zaharul si drojdia. Adaugam uleiul si berea. Incepem sa framantam un aluat nelipicios (daca mai este nevoie adaugam apa calduta sau bere). Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.

Intre timp taiem cubulete salamul, baconul si slanina si le amestecam.

Impartim coca in bucati egale. Fiecare bucata o intindem si adaugam in mijloc telemea si amestecul de salam. Unim marginile si le asezam in tava, repetam pana terminam. Acoperim si lasam la dospt cca 20 minute.

Le ungem cu oul desfacut si presaram cu mac si sare. Dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

17.02.2013, 07:42

mmm gustoase

gaby_gabytza 1

17.02.2013, 10:40

ms tuturor

Bunica 1

17.02.2013, 10:41

la fix pentru micul dejun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua panirat