Oua umplute II-varianta simpla

de kamy in Aperitive / Garnituri, 27 Oct 2011 | 4590 vizualizari

 

Ne plac mult,si daca tot se oua gainile...

 

INGREDIENTE

  • oua
  • pate de ficat
  • smantana
  • ulei
  • mustar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute II-varianta simpla:

Se fierb ouale 10-15 min,la foc mic.Se curata si se taie in 2 pe lungime.

Se face o maioneza foarte tare dintr-un galbenus,o lingura.de mustar si ulei cat cuprinde,pe care o subtiem cu smantana(de preferat peste 20%grasime).Adaugam in maioneza tarhon din otet,taiat marunt,sare,piper si cativa stropi de otet de la tarhon, daca mai e nevoie.

Se scot galbenusurile,se pun intr-un bol,se pune pateu de ficat,2-3 linguri de maioneza si se mixeaza bine(de preferinta cu blenderul vertical)pana obtinem o pasta fina si umplem albusurile cu aceasta.

Punem maioneza pe un platou si peste,ouale umplute.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute II-varianta simpla" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Delicii de Primavara cu aroma de Toamna

ieri la 22:31

Pariziene de post cu gem - Super pufoase si bune

de laura_n 7

pe 26.03 la 16:37

Mini gogoși de post - Cea mai rapidă și ușoară rețetă

pe 26.03 la 09:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui mozaic