Chifle cu sunca presata, oua si cascaval

de Moni_alex in Sandvisuri, 20 Feb 2016 | 4482 vizualizari

 

Un mic dejun rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 chifle sau mini baghete
  • 2 felii de sunca presata
  • 2 oua
  • 2 felii de cascaval
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu sunca presata, oua si cascaval:

Se taie capacul de la baghete sau chifle cat de sus posibil. 

Se scobeste miezul cat mai mult pentru a avea loc sunca si oul.

Se pune cate o feliuta de sunca presata.

Oul se sparge intr-o ceasca si se toarna cu grija in chifla peste feliuta de sunca.

Se condimenteaza dupa gust iar deasupra se aseaza fasiute de cascaval.

Se pun baghetele sau chiflele in cuptorul preincalzit, la functia grill la 150° pentru 15 minute. Se verifica consistenta oului pe parcurs. Daca doriti ca oul sa fie mai moale, lasati mai putin la cuptor.

Le am servit cu rosii prunisoare, ardei rosu si gulie.

TIPS-URI

1

Am folosit si capacelele la cuptor

2

Peste gulii am pus putin sos de rodii

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu sunca presata, oua si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv foietaj cu carnati, oua si cascaval