Chifle cu praf de copt

de Bunica in Piine, 5 Apr 2020 | 2946 vizualizari

 

In lipsa de drojdie sunt  foarte bune si cu praf de copt.

 

INGREDIENTE

  • 200 g. faina
  • 3 g. praf de copt
  • 130 g. iaurt
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingurite ierburi aromatice
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu praf de copt:

Ia un castron/bol pentru framantat.

Pune faina, praful de copt, iaurtul, uleiul, sare, ierburile aromatice si oul.

Amesteca toate ingredientele si framanta bine pentru incorporarea lor.

Aluatul obtinut il imparti in 4 chifle si le framanti putin pentru a le da forma dorita.

Pregatesti o tava ,o tapetezi cu hartie de copt si asezi frumos chiflele.

Le dai la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 de minute.

Cand le scoti le acoperi cu un prosop curat.

Sunt foarte bune!

Noi le-am mancat si a doua zi si au fost bune.Nu stiu sa va zic ce se intampla cu ele dupa 3-4 zile,ca au avut viata scurta:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu praf de copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chifle puisori